Incredibil! 7 șoferi au fost prinși conducând prin Pitești cu mai mult de 50 km/h viteza legală!

de | 09.01.2023 15:03 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii rutieri din Pitești au desfășurat acțiuni cu scopul prevenirii și combaterii abaterilor la regimul legal de viteză, și au depistat, în 24 de ore, 7 șoferi care au depășit cu mai mult de 50 km/h viteza legală de pe sectoarele de drum unde au fost constatate abaterile, fapt care a avut ca urmare și reținerea permisului de conducere, vitezele cu care au fost înregistrați fiind cuprinse între 104 și 130 de km/h.

Astfel, polițiștii rutieri din Pitești l-au depistat pe un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Bradu, care conducea un autoturism pepe Bulevardul Frații Golești din municipiul Pitești, cu viteza de 130 km/h (cu 80 km/h mai mult decât limita legală).

Tânărul s-a ales cu o amendă de 1.305 lei și a rămas fără permis pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

De asemenea, un alt șofer a fost prins gonind pe Bulevardul Frații Golești din municipiul Pitești. Este vorba despre un bărbat de 44 de ani, din Suseni, care conducea cu viteza de 108 km/h (cu 58 km/h mai mult decât limita legală).

De asemenea, și acesta s-a ales cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

 

Foto Descriptiv Playtech

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Accident rutier în Argeș! Trei victime implicate!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: