anchetaonline.ro

Incredibil! Conducea cu 221 km/h pe A1!

de | 15.11.2022 17:55 | Eveniment, Județean, Știri

În cursul zilei de ieri, luni, 14 noiembrie, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Astfel, în cursul serii de luni, 14 noiembrie, în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Biroului Poliție Autostrăzi- Autostrada A1 București – Râmnicu Vâlcea, au depistat, pe sensul de mers către Pitești, un bărbat de 30 de ani, din Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, care conducea un autoturism cu viteza de 221 km/h.

Bărbatul s-a ales cu o amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Polițiștii s-au pus pe dat amenzi în Argeș! Mai mulți elevi prinși la fumat în timpul orelor!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: