Incredibil! Fără permis, un tânăr de 23 de ani i-a furat mașina colegului său de cameră

de | 18.08.2023 15:47 | Știri, Eveniment, Județean

Deși nu deținea permis de conducere, un tânăr de 23 de ani, din comuna Tufeni, județul Olt, i-a furat mașina colegului său de cameră și a plecat la plimbare cu ea. Acum, el riscă ani grei de închisoare.

Nefericitul incident a avut loc în cursul nopții de 16 spre 17 august, pe raza localității Pitești, iar el a fost sesizat, prin apel la 112, chiar de proprietarul autoturismului, un bărbat din Ștefănești.

În dimineața zilei de 17 august a.c., polițiștii argeșeni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către un bărbat cu domiciliul în Ștefănești, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la locul de cazare de pe raza municipiului Pitești, a constatat că autoturismul său i-a fost sustras.”, transmite IPJ Argeș

În urma apelului, oamenii legii s-au deplasat la locul faptei, iar în urma verificărilor și a colaborării cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, tânărul în cauză, și autoturismul, au fost identificate în scurt timp, pe raza județului Olt.

După ce a fost prins, el a fost dus la sediul poliției, iar pentru faptele sale, tânărul s-a ales cu dosar penal, fiind acuzat de furt calificat și conducere fără drept.

După administrarea probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi, 18 august, tânărul va fi dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

foto descriptiv salutfagaras.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Adolescentă din Ștefănești, mamă la 14 ani!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Olt | Pitești | Ștefănești