Sănătatea ta, în grija specialiștilor Centrului Medical Dr. Luca Medicover

de | 18.08.2023 15:35 | Anunțuri, Din ediția tipărită

Peste 20 de specialități medicale și 60 de medici, toate într-un singur loc, la Centrul Medical Doctor Luca Medicover!

Centrul Dr. Luca

Sănătatea ta este pe cele mai bune mâini, la Centrul Medical Doctor Luca Medicover. Te așteptăm pentru a-ți reda starea de bine!

Cu peste 20 de specialități medicale disponibile, la Centrul Medical Doctor Luca Medicover găsești toate serviciile medicale necesare pentru a-ți menține sănătatea și pentru a primi tratamentul corespunzător. Fie că ai nevoie de consultații de specialitate sau investigații suplimentare, suntem aici pentru tine.

Echipa noastră de medici este alcătuită din 60 de profesioniști cu experiență, dintre care 15 sunt din București și Craiova.

Echipa noastră de specialiști este dedicată în a oferi servicii medicale de cea mai înaltă calitate.

Suntem mândri că suntem clinica preferată a peste 3500 de pacienți, lunar. Feedback-ul pozitiv și recomandările clienților noștri ne motivează să ne îmbunătățim continuu serviciile și să rămânem în topul alegerilor pentru îngrijirea sănătății. Tocmai de aceea, constant, investim în achiziția de aparatură medicală de ultimă tehnologie, pentru a putea să oferim pacienților noștri un diagnostic rapid și acuratețe ridicată.

Te așteptăm să faci parte din familia noastră de pacienți mulțumiți. Programările pot fi realizate cu ușurință, iar rezultatele rapide și precise îți vor oferi siguranța că sănătatea ta este în cele mai bune mâini.

Beneficiem de o gamă extinsă de investigații imagistice, precum și de servicii complete de laborator, asigurate de partenerul nostru de încredere Synevo, cea mai mare și performantă rețea de laboratoare din România, parte a Medicover.

Rezultate rapide pentru analizele uzuale te ajută să beneficiezi de diagnosticul necesar în cel mai scurt timp posibil.

De peste 10 ani de zile, colaborăm cu o parte din companiile prestigioase de asigurări private de sănătate, precum Allianz Țiriac, Asirom, Omniasig și Signal Iduna, care au investit încredere în calitatea serviciilor noastre medicale.

În această perioadă, alături de ei, am dezvoltat o relație solidă și de încredere, punând mereu accent pe furnizarea celor mai bune servicii și soluții adaptate nevoilor clienților noștri.

Eforturile noastre comune au permis accesul la servicii medicale de calitate și la acoperirea diverselor nevoi de sănătate ale clienților.

Descoperă excelența în serviciile medicale, la Centrul Medical Doctor Luca Medicover!

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dr. Adrian Tase – medicul inimii tale!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Medical Dr. Luca