Dănuț Bica: A opta tranșă din ”Sprijin pentru România” a fost livrată în conturile a 2,5 milioane de români

de | 18.08.2023 15:32 | Național, Politic

Senatorul Dănuț Bica a transmis în mediul online faptul că a opta tranșă din ”Sprijin pentru România” a fost livrată în conturile a 2,5 milioane de români.
Acesta amintește că cei 250 de lei pot fi utilizați pentru achiziția de alimente și mese calde.
Senatorul mai precizează că acestui ajutor financiar i s-au adăugat și șase tranșe de pachete cu alimente de 25 kg pentru 1,18 milioane de persoane, provenite în proporție de peste 90% de la producători din România.
Acest program, finanțat din bani europeni, a fost demarat de ministrul Marcel Boloș în perioada în care conducea Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.”
De precizat faptul că ”Sprijin pentru România” a fost creat pentru a ajuta familiile defavorizate, persoanele în vârstă, copiii și persoanele cu dizabilități.
Pentru a ne asigura că accesul la o alimentație sănătoasă nu este un lux pentru nimeni, ci o realitate accesibilă pentru toți”, a amai adăugat senatorul Dănuț Bica.
Foto: Facebook Bica Danut
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dănuț Bica

Ultimele articole