Informația care dă fiori: Becali ar putea deschide lista AUR pentru Senat în Argeș!

de | 07.10.2024 10:27 | Din ediția tipărită, Județean, Politic

Unul dintre zvonurile care cu siguranță inflamează spiritele, dar și calculele la nivel județean este cel lansat săptămâna trecută conform căruia finanțatorul FCSB, Gigi Becali, ar urma să candideze pe listele AUR de la Argeș, pe poziția 1 la Senat. Dacă un post de senator nu este în acest moment calculat în coșul AUR, venirea lui Becali ar putea încurca mai multe calcule și e de natură să dea emoții competitorilor din alte partide, pentru aceeași cameră a Parlamentului.

Au existat discuții la nivel de formațiune pe care este posibil ca oamenii să le fi tradus într-o anumită tentă, explică liderul filialei Argeș, Bogdan Velcescu, informații care au încins spiritele. Domnia-sa le-ar fi explicat colegilor că decizia de a nu accepta ”implanturi de la centru” rămâne în picioare, cu rezerva că anumite tipuri de astfel de implanturi (numele lui Becali fiind printre exemplele oferite) pot determina o schimbare de abordare, întrucât un personaj de talia și cu notorietatea finanțatorului FCSC ar fi, detașat, un mare plus electoral pentru echipa AUR din Argeș. Cu alte cuvinte, liderul județean discută despre această mișcare ca despre o ipoteză, fără să o infirme total, dar lăsând totuși de înțeles că îl vede pe Gigi Becali alegând să joace pe un teren bine cunoscut lui, așa cum este Bucureștiul sau Ilfovul.

În privința propriei candidaturi… aici Bogdan Velcescu a lăsat loc de alte interpretări. ”Eu nu m-am lămurit de vârstă pentru intrarea la Senat. Eu am 34 de ani. Parcă trebuie să ai minimum 36 sau 37 de ani.” Să sugereze Velcescu faptul că ar vrea un loc la Camera Deputaților, care acum este ocupat de Mircea Chelaru?… Firește că nu a declarat acest lucru, dar nici nu a negat. Vârsta limită pentru Senat este însă de 33 de ani, dar domnul Velcescu știe că e posibil, să fii un senator e o misiune extrem de dificilă.

Material realizat de Iulia Bădulescu.

Foto descriptiv. Sursă foto: ediția tipărită.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

60% dintre candidații din Argeș au fost validați. Alin Rainea – în prima linie a echipei AUR pentru alegerile locale

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: AUR | Camera Deputaților | FCSB | Gigi Becali