60% dintre candidații din Argeș au fost validați. Alin Rainea – în prima linie a echipei AUR pentru alegerile locale

de | 21.03.2024 14:34 | Județean, Politic

Cunoscutul om de afaceri Alin Rainea a ales să se alăture echipei AUR pentru alegerile locale. Astăzi, la conferința de presă susținută de AUR Argeș, Alin Rainea a stat în prima linie a echipei AUR pentru alegerilor locale, alături având o mare parte dintre candidații argeșeni avizați de Biroul Politic Național. La conferință au mai fost prezenți, președintele AUR, filiala Argeș, Bogdan Velcesu, deputatul AUR, Mircia Chelaru și prim-vicepreședinte AUR Marius Dorin Lulea.

Conferința de lansare programată în fața Primariei Pitești a reunit candidații pentru postul de primar din localitățile argeșene ce au fost validați de Biroul Național Central al AUR până în prezent. Printre candidații pe care i-am reperat amintim, Ionuț Codrea (Pitești), Argentina Culcuș (Mioveni), Traian Cristian Păcioianu (Micești), Florin Frătică (Căteasca) și Alin Rainea (Rociu). Totodată, Bogdan Velcesu a precizat că lansarea oficială a candidaților va avea loc în prima săptămână a lunii aprilie la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Deputatul Mircia Chelaru a subliniat în discursul său: ”Cei care sunt de la AUR nu sunt o altenativă. Noi nu suntem alternativa răului. Suntem o soluție exactă, severă, chirurgicală, capabilă să vindece, atât cât poate, pentru început această administrație îmbolnăvită”.

Întrebat dacă candidează la Consiliul Județean Argeș și dacă prezintă și candidații pe localități, Bogdan Velcescu a precizat: ”Eu voi candida la Consiliul Județean. Cei din spate sunt validați. Sunt candidați la primările din municipii, orașe, comune. La acest moment suntem undeva la 60% validări și continuăm”.

Sursă foto: anchetaonline.ro:

AUR vrea să câștige Primăria Pitești cu Ionuț Codrea

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: AUR Argeș | Bogdan Velcesu | Mircia Chelaru

Ultimele articole