Candidează Alina Gorghiu? ”Miniștrii nu au această posibilitate de candidatură pe lista de europarlamentare”

de | 21.03.2024 14:49 | Național, Politic

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a lămurit speculațiile ce au apărut în spațiul public referitor la o candidatură a acesteia la europarlamentare. Fiind întrebată, la briefingul după şedinţa de Guvern, dacă se va afla pe lista comună pentru alegerile europarlamentare a alianţei PNL-PSD, aceasta a răspuns că miniştrii nu au această posibilitate de candidatură pe lista de europarlamentare şi că premierul Marcel Ciolacu şi-a dorit foarte mult să continue cu această echipă.

”N-am să evit răspunsul. Să știți că subiectele politice le vom trata la Biroul Politic Național de astăzi, ora 15:00. Însă, așa cum a comunicat și premierul și președintele Partidului Național Liberal, miniștrii nu au această posibilitate de candidatură pe lista de europarlamentare. Premierul și-a dorit foarte tare să continue cu această echipă. Chiar la finalul ședinței de guvern a spus că este foarte încântat că vom continua cu toții în aceeași formulă”, a precizat Alina Gorghiu.

Vă reamintim că conducerile PSD şi PNL se reunesc astăzi pentru a definitiva lista comună la alegerile europarlamentare şi candidaţii la sectoarele Capitalei.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Coaliția definitivează astăzi lista pentru europarlamentare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu

Ultimele articole