Au fost reluate lucrările de pe raza orașului Ștefănești

de | 21.03.2024 14:33 | Ștefănești, Administrație

Vremea favorabilă a permis reluarea lucrărilor de pe raza orașului Ștefănești.

lucrări la Ștefănești
Primarul Nicolae Velcea a fost în teren și a transmis prin intermediul paginii de socializare faptul că au fost reluate următoarele lucrări:
  • Modernizare drumuri de interes local, strada Oțelești și strada Marcea cu termenul de execuție a lucrărilor de12 luni calendaristice de la data începerii lucrărilor de execuție;
  • Modernizare sistem rutier pe strada Coasta Câmpului (intersecție Izvorani – intersecție Valea Mare). Acest proiect este finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” iar termenul de execuție este de 18 luni calendaristice de la data începerii lucrărilor de execuție.
lucrări la Ștefănești
Nicolae Velcea le mulțumește cetățenilor pentru înțelegere și transmite faptul că dezvoltarea orașului va continua.
Pentru următoarea perioadă apelăm la înțelegere din partea dumneavoastră pentru disconfortul creat, dar vă asigurăm că monitorizăm cu atenție aceste lucrări, pentru a fi finalizate la timp.
Vă mulțumim pentru înțelegere și totodată ne cerem scuze pentru disconfortul creat!
Așa cum am promis, prin proiecte realiste, continuăm dezvoltarea orașului nostru”, a precizat primarul orașului Ștefănești.
lucrări la Ștefănești
Foto: Facebook Nicolae Velcea
Citiți, de asemenea, peanchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ștefănești