Compania de stat care face angajări pe perioadă determinată. Salarii de peste 37.000 de lei pe lună

de | 21.03.2024 13:07 | Național, Lifestyle

  • Angajări la stat! Salarii de peste 37.000 de lei!

Este vorba despre Casa Naională de Asigutări de Sănătate care a scos la concurs trei posturi contractuale de specialiști în tehnologia informației.

CNAS angajează:

  • un expert hardware și virtualizare,
  • un expert baze de date
  • un expert dezvoltare și operare (DevOps).
Norocoșii câștigătri ai concursului vor fi angajați pe perioadă determinată, respectiv pe durata dezvoltării proiectelor informatice pentru care se selectează acești specialiști, iar nivelul de salarizare va reprezenta de până la cinci ori valoarea câștigului salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2024 (5×7.567 lei), transmit reprezentanții companiei într-un comunicat publicat și pe pagina de Facebook. 
CNAS

Foto: Facebook

Cei interesați trebuie să trimită la sediul instituției dosarul de înscriere la concurs până pe 16 aprilie 2024, la ora17:00.
Trebuie precizat faptul că proba scrisă a concursului se va susține pe 23 aprilie 2024,la ora 10:00, tot la sediul CNAS.
Ulterior persoanele admise la proba scrisă vor susține proba interviu în maxim patru zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.
Iată care sunt condițiile pentru ocuparea posturilor scoase la concurs de CNAS:
  • candidatul trebuie să fie absolvent de învățământ superior (nivel licență, master) cu specializarea IT,
  • să aibă minim doi ani de experiență profesională atestată în domeniul studiilor
  • să fie participat în cadrul unei echipe la implementarea unui sistem informatic complex, care a presupus integrarea hardware/software/ baze de date.
Mai multe detalii legate de condițiile de participare, actele necesare în dosarul de înscriere, tematica dar și bibliografia concursului le regăsiți AICI. 
Foto: unsplash.com
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CNAS

Ultimele articole