Inconștiență la volan! Gonea cu 201 km/h pe un drum judeţean

de | 21.03.2024 12:32 | Național, Eveniment

Un bărbat de 55 de ani, din judeţul Mehedinţi, a devenit pieton pentru patru luni, după ce a fost prins gonind cu viteză excesivă pe un drum județean din Dolj.

Potrivit news.ro, bărbatul a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism pe DJ 552, în afara localităţii Cetate, cu viteza de 201 km/h (+111 km/h).

Pentru că a apăsat prea tare pedala de accelerație. mehedințeanul a fost sancționat contravențional, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 120 de zile.

Reamintim faptul că, duminică, și pe Autostrada A1, București-Pitești, trei șoferi au fost prinși gonind cu viteze de peste 200 km/h.

Mai multe informații despre acest subiect găsiți AICI.

Viteza reprezintă una dintre cauzele principale ale producerii accidentelor rutiere. Cu toate acestea, vitezomanii nu par să fie impresionați de campaniile de informare și prevenire ale polițiștilor rutieri, continuând să apese pedala de accelerație mai mult decât le este permis.

Sursă foto: IPJ Dolj

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident între două autoturisme la Curtea de Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dolj

Ultimele articole