AUR vrea să câștige Primăria Pitești cu Ionuț Codrea

de | 19.03.2024 19:39 | Pitești, Politic

Joi, începând cu orele 13:00, a fost programată conferința de lansare a candidaților AUR Argeș pentru posturile de primar din județul nostru. Din surse demne de încredere, se pare că Ionuț Codrea este candidatul pentru Primăria Municipiului Pitești.

Conferința de lansare a fost programată în fața Primariei Pitești. De asemenea, la acest eveniment vor fi prezenți candidații pentru postul de primar din localitățile argeșene ce au fost validați de Biroul Național Central al AUR până în prezent.

Ionuț Codrea este președintele Asociației Zimbrul Carpatin, este din Piteşti și are o bogată experiență în zona ONG-urilor și nu numai. De asemenea, Ionuț Codrea este un tânăr ce a fost implicat în numeroase campanii sociale și evenimente sportive cu și pentru tineri. A absolvit Facultatea de Electronică, Comunicații și Calculatoare – FECC Pitești.

În lupta pentru funcția de primar, Ionuț Codrea intră în competiție cu fostul coleg de partid deputatul USR Ionuț Moșteanu, cu candidatul liberal Mihai Coteț, precum și cu, cel mai probabil, actualul primar Cristian Gentea.

Foto descriptiv.

Sursă foto: Facebook Asociația Zimbrul Carpatin.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cătălin Teodorescu: „Este posibil să candidez pe listele AUR pentru Parlamentul României, dacă partidul va considera că este o poziție meritată”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ionuț Codrea

Ultimele articole