Informații noi legate de minora din Rociu dată dispărută de către familie

de | 30.03.2024 18:30 | Județean, Eveniment, Importante

  • Ați vazut-o?

WhatsApp Image 2024 03 30 at 10.29.58 - Informații noi legate de minora din Rociu dată dispărută de către familie

Minora ANDREEA ALEXANDRA TĂNASE, de 17 ani, a plecat de la domiciliul său din comuna Rociu, ieri, în jurul orei 21:00, și nu s-a mai întors. Politiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rociu au fost sesizați cu privire la faptul că aceasta a dispărut în cursul zilei de vineri, 29 martie.

Polițiștii argeșeni transmit că minora nu se află la prima plecare. Din verificările efectuate până în prezent rezultând posibilitatea ca minora să fi ajuns în municipiul Pitești.

La această oră polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești, împreună cu polițiștii Secției de Poliție Rurală Rociu, desfășoară cercetări pentru găsirea minorei.

Aceasta are aproximativ 150 cm înălțime, aproximativ 40 kg, păr șaten (cu șuvițe blonde) tuns până la umeri, ochi verzi și tenul deschis.

La momentul dispariției aceasta era îmbrăcată cu o geacă cu glugă de culoare verde, bluză roșie, colanți negri și era încălțată cu adidași albi.

Persoanele care pot da relații cu privire la minora în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Orașului Costești, la telefon 0248 672 336.

 

INFORMAȚII NOI

Minora în cauză a fost depistată, pe raza municipiului Pitești, de către polițiștii Secției 3 Poliție Pitești, anunță reprezentanții IPJ Argeș.

Aceștia mai precizează că verificările continuă, în vederea clarificării situației de fapt, pentru a se stabili dacă se impun măsuri de protecție socială sau aceasta poate fi reintegrată în mediul familial.

 

Foto: IPJ Argeș

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Harta şpăgilor în spitalele din Argeş

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: