Infractoare la 18 ani! A furat buletine și a făcut credite de peste 100.000 de lei

de | 14.07.2022 23:05 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

La numai 18 ani, o tânără riscă ani grei de închisoare, după ce a furat mai multe buletine, iar cu ajutorul lor a făcut credite de peste 100.000 de lei.

Tânăra, din Sibiu, s-a trezit, miercuri, cu mascații peste ea, care au desfășurat percheziții la domiciliul acesteia.

Întreaga activitate a durat aproximativ o lună de zile, din martie până în aprilie 2022, însă a fost suficient timp pentru fata de 18 ani, care a reușit să sustragă actele de identitate ale unor femei. Cu buletinele în geantă, aceasta a mers la bănci și a obținut mai multe credite, în numele persoanelor respective.

La data de 13 iulie anul curent, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, au efectuat 2 percheziții domiciliare în municipiul Sibiu şi în localitatea Amnaş, în cadrul unui dosar penal având ca obiect săvârşirea infracțiunilor de furt, înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi fals privind identitatea.

O tânără în vârstă de 18 ani, din municipiul Sibiu, a fost reținută”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

Potrivit polițiștilor, valoarea totală a prejudiciului este de 103.230 de lei. Tânăra a fost reținută pentru 15 ore, urmând să fie prezentată instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive în ceea ce o privește.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Reacție dură după scandalul Găitan: „Domnul doctor s-a făcut dispensabil!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Sibiu