anchetaonline.ro

„Inimă, nu fi de piatră!” – spectacol nou în programul Teatrului „Davilaˮ

de | 28.02.2022 15:13 | Cultură

Inima nu fi de piatra

Este un spectacol în care vom întâlni stări colorate. Nu cred că va exista spectator nemulțumit! Sunt momente care descrețesc frunți, care ating sufletul omului. Ne-am propus ca pentru o oră și patruzeci de minute, cei din sală să uite de problemele actuale.”, a declarat șeful secției Revistă, George Diaconescu, descriind spectacolul ce s-a jucat în acest weekend, în premieră, pe scena Teatrului „Al. Davilaˮ. Primele reprezentanții ale show-ului ce a implicat artiști de la Revistă, dar și de la Dramă s-au bucurat de succes, jucându-se cu casa închisă. „Inimă, nu fi de piatră!” a fost conceput în preajma sărbătorii de Dragobete, însă va avea reprezentații și în următoarele week-end-uri, până la finalul sesiunii. Regia artistică îi aparține lui George Diaconescu, dirijor este Vicențiu Perniu, coregrafie Ramona Titov și scenografie Miruna Varodi. Directorul Teatrului „Davilaˮ, Felix Goldbach, a declarat că au programat spectacole în ambele zile de weekend, pentru că publicul o cere, fiind solicitări pentru bilete, iar regulile de acum nu permit o ocupare 100% a sălii. „Este păcat, este o muncă colosală în spatele fiecărui spectacol, iar pentru asta doresc să le mulțumesc colegilor mei. Cu toții am fost de acord să joace două zile consecutive, pentru că spectatorii noștri își doresc să vină și dorim să le oferim această posibilitate.”, a declarat managerul Felix Goldbach.

20220223 103544 scaled - „Inimă, nu fi de piatră!” - spectacol nou în programul Teatrului „Davilaˮ

Pentru montarea proiectului „Inimă, nu fi de piatră!”, artiștii secției Revistă s-au pregătit timp de trei săptămâni. „Urmărim ca lumea să revină la teatru și pentru acest gen unde avem muzică, dans, actorie.”, a precizat șeful secției Revistă, George Diaconescu, care a subliniat că dorește să readucă în prim-plan estrada, ceea ce a lăsat moștenire maestrul Zărnescu.

Citește articolele pe același subiecte: Felix Goldbach | George Diaconescu | Teatrul Alexandru Davila
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă, secretar general al redacțiilor Ancheta, cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: