anchetaonline.ro

ȘOC ȘI GROAZĂ! Facturi de gaze dublate pentru instituții!

de | 28.02.2022 14:53 | Administrație, Eveniment

Scoala Calinesti Arges

„La școli am primit factură de gaze de un miliard (n.r. – 100.000 RON). De la 23.000 – 24.000 lei lunar, am ajuns la un 100.000 lei. Și la agenții economici au venit crescute, și la populație.”, a declarat primarul comunei Călinești, Mihai Georgescu. Suma de 100.000 lei este aferentă pentru consumul celor cinci școli din localitate care sunt racordate la gaze. Acesta semnalează o situație cu care se confruntă întreaga populație, dar care dă peste cap bugetele locale care nu au luat în calcul asemenea majorări de prețuri la energie. În ciuda acestei explozii a facturilor, școlile nu au fost închise și nici nu au fost ținuți elevii în frig pentru a se face economie. Și la Teatrul „Davilaˮ s-au dublat facturile, din cât ne-a declarat managerul Felix Goldbach. Acesta a explicat că anul trecut au plătit, pentru aceeași perioadă, 28.000 lei, în condițiile în care au fost puține spectacole și nu au funcționat la capacitate maximă, iar acum au de achitat 50.000 lei. Se așteptau la o sumă mai mare dat fiind faptul că au fost tot timpul utilizate sălile și s-a lucrat foarte intens în aceste luni de iarnă.

Citește articolele pe același subiecte: Călinești | Felix Goldbach | Teatrul Alexandru Davila
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă, secretar general al redacțiilor Ancheta, cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: