Instructor de înot arestat! Acuzat că a abuzat o fetiţă de 7 ani

de | 15.02.2024 09:45 | Național, Eveniment

Caz șocant în capitală, acolo unde un antrenor de înot a fost reținut pentru viol. Victima este o fetiță de numai 7 ani.

Antrenorul, un tânăr de 20 de ani, activa la Clubul Sportiv Dinamo din București iar marți, 13 februarie acesta a fost reținut de polițiști după ce mama fetiței a făcut o sesizare la Secţia 6 Poliţie din capitală.

La data de 13 februarie, în jurul orei 20,30, Secţia 6 Poliţie a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de şapte ani, ar fi fost victima unei infracţiuni de viol, bănuit de comiterea faptei fiind instructorul de înot.

 

Evenimentul ar fi avut loc în incinta unui bazin de înot din cadrul unui club situat în Sectorul 2”, a transmis la acel moment Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti,printr-un comunicat.

La rândul lor, reprezentanții clubului Dinamo au anunțat printr-un comunicat, faptul că tânărul nu mai este angajatul lor și că vor colabora cu anchetatorii în acest caz.

Conducerea clubului colaborează şi va colabora cu anchetatorii pentru soluţionarea cu celeritate a acestui caz, fiind puse la dispoziţie, în seara datei de 13 februarie, imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din zona bazinului de înot.

 

Repudiem cu fermitate şi condamnăm orice formă de comportament inadecvat, similar cu acela atribuit fostului nostru angajat”

Totodată cei de la Dinamo au transmis că vor solicita întregului personal prezentarea unui certificat care să ateste integritatea comportamentală şi vor organiza sesiuni de formare pentru sportivi.

Prin Compartimentul nostru de Analiză Psihologică vom demara o evaluare aprofundată a Academiei de Înot şi vom extinde aceste analize la toate disciplinele sportive din cadrul clubului. Suntem dedicaţi asigurării unui mediu sigur şi propice pentru toţi sportivii noştri, indiferent dacă practică sportul la nivel amator sau profesionist. Măsurile luate reflectă angajamentul nostru către binele şi protecţia comunităţii noastre sportive”.

Fapta îngrozitoare a avut loc în timpul unui antrenament de înot. Ajunsă acasă fetița a spus părinților că a fost atinsă în zona intimă de antrenor. Reamintim faptul că fetița are 7 ani.

Potrivit unor surse antrenorul de 20 de ani și-ar fi recunoscut fapta, anunță în această dimineață Antena3 CNN.

Tânărul a fost arestat pentru 30 de zile, va fi judecat pentru viol şi riscă ani grei de închisoare.

 

Foto: Digi24

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Stelică Crăciun a luat închisoare cu executare pentru că a refuzat să muncească în folosul comunităţii

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Dinamo

Ultimele articole