(VIDEO) Incendiu de proporții la Cotmeana, soldat cu pagube majore și o persoană rănită

de | 07.12.2023 12:02 | Județean, Eveniment

Informații noi

În urma incendiului de proporții ce a avut loc, astăzi, în satul Lintești, comuna Cotmeana, au fost afectate o autoutilitară, un autocamion, un autoturism, o remorcă, un container de aproximativ 10 mp și aproximativ 7 mp dintr-un alt container.

Potrivit ISU Argeș, în autoutilitară au fost identificate 12 butoaie din metal, iar în unele dintre acestea au fost găsite lichide combustibile.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică.”, transmite ISU Argeș

Având în vedere gravitatea situației, deoarece incendiul a izbucnit lângă o vulcanizare, la fața locului au fost mobilizate echipaje de pompieri cu patru autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autospecială de cercetare și decontaminare chimică, biologică, radiologică și nucleară, ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și un echipaj cu o ambulanță SAJ.

Din păcate, pe lângă pagubele materiale, incendiul s-a soldat și cu o victimă. O persoană a suferit arsuri și a fost dusă la spital.

Știrea inițială

Ajunse la locul solicitării, forțele de intervenție au constatat că sunt afectate două autoutilitare, un autoturism cu remorcă și o anexă.

Din păcate, o persoană a suferit arsuri. Ea a fost preluată de către un echipaj SAJ.

În aceste momente, pompierii lucrează pentru stingerea incendiului, acesta fiind localizat la puțin timp după ce au ajuns la locul solicitării.

Având în vedere gravitatea situației, deoarece incendiul a izbucnit lângă o vulcanizare din Lintești, la fața locului au fost mobilizate echipaje de pompieri cu patru autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autospecială de cercetare și decontaminare chimică, biologică, radiologică și nucleară, ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și un echipaj cu o ambulanță SAJ.

În aceste momente, două autospeciale pentru stingerea incendiilor se retrag în subunitățile de intervenție.”, transmite ISU Argeș

 

Pompierii argeșeni au fost sesizați, în urmă cu puțin timp, cu privire la un incendiu izbucnit în satul Lintești, comuna Cotmeana.

Din primele informații, o autoutilitară și o anexă au luat foc.

Potrivit ISU Argeș, flăcările prezintă pericol de propagare la alte vehicule și anexe din apropiere.

La fața locului se deplasează echipajele de pompieri pentru evaluarea situației, stingerea incendiului și preluarea unei posibile victime cu arsuri.

Foto: ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incendiu în Mihăești! O casă a luat foc

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cotmeana