Învățătoare amenințată cu moartea, după ce i-a scăzut nota la purtare unui elev!

de | 01.09.2023 11:47 | Eveniment, Știri

Un eveniment șocant a avut loc în județul Tulcea, după ce o profesoară a scăzut nota la purtare unui elev. Femeia a fost amenințată cu moartea chiar de către tatăl elev, pe grupul clasei de WhatsApp.

Evenimentul s-a petrecut în data de 7 iunie 2022, când învățătoarea preda la clasa a IV-a, în cadrul Școlii Gimnaziale din localitatea Zebil, județul Tulcea, potrivit Digi24.

La finalul celui de-al doilea semestru, femeia a înștiințat părinții cu privire la notele elevilor, printre care se afla și nota scăzută la purtare a unui băiat.

Bărbatul, mâhnit de faptul că învățătoarea i-a scăzut nota la purtare fiului său, nu a lăsat loc de înțelegere și a trimis pe grupul cu părinții mai multe mesaje audio. În mesajele lăsate, bărbatul îi adresează injurii și amenințări atât învățătoarei, cât și soțului acesteia.

Las’ că te prind, te bat și pe tine și pe el! Pe el oricum îl bat, oricum știi că pe el l-am mai fugărit cu toporul… Ție îți tai gâtul! Te omor!”, a transmis acesta în mesaje.

Totodată, cu doar câteva ore înainte de întâmplare, agresorul l-a contactat și pe soțul învățătoarei, care e polițist pentru a-l agresat verbal și a-l amenința cu bătaia.

Pentru fapta sa, acesta a fost condamnat la 7 luni de închisoare cu suspendare, relatează sursa citată mai sus.

 

Foto descriptiv StirideCluj

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Simona Halep – o nouă veste tristă în cazul de dopaj!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Tulcea