anchetaonline.ro

Un grup de 8 copii au ajuns la spital, după ce au luat micul dejun în excursie la Bran!

de | 01.09.2023 12:37 | Știri, Eveniment

Un caz șocant a avut loc joi, la Bran! Un grup de 8 copii care făceau parte dintr-un grup de 150 de persoane, de la o şcoală din Galaţi, aflați în excursie la Bran, au ajuns la spital, după ce au luat micul dejun.

În urma incidentului, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Braşov a deschis o anchetă.

În urma celor sesizate, s-a descoperit că cei mici ar fi avut, printre altele, crenvurştii în meniu. Acesta ar fi fost motivul care le-ar fi cauzat probleme celor copiilor, a precizat vineri, purtătorul de cuvânt al DSP Braşov, Anca Bâtiu, potrivit Digi24.

Au servit micul dejun şi au plecat spre Sibiu. Pe drum, au avut simptomatologie digestivă 8 dintre ei. Cel mai apropiat spital era la Făgăraş, unde au fost duşi cu ambulanţele. Şapte dintre ei au rămas acolo, unul a fost transferat la Braşov, având o condiţie medicală cronică – diabet. Starea lor medicală este bună, s-a ameliorat şi astăzi (vineri – n.r.) vor fi externaţi”, a precizat Anca Bâtiu, conform Agerpres, relatează sursa citată.

Mai mult de atât, purtătorul de cuvânt al DSP Braşov a adăugat că s-a recomandat închiderea taberei unde au fost cazaţi copiii.

Ancheta este în desfăşurare. Au fost aplicate sancţiuni atât unităţii de cazare, cât şi unităţii de alimentaţie publică, unde masa se asigura printr-o unitate de catering. De asemenea, s-a recomandat închiderea taberei. (…) Alimentul incriminat ca având modificări organoleptice au fost crenvurştii”, a mai precizat aceasta.

Foto Observator

Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Învățătoare amenințată cu moartea, după ce i-a scăzut nota la purtare unui elev!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: