anchetaonline.ro

Acțiunea de dezinsecție împotriva țânțarilor, etapa a șasea, în Pitești

de | 01.09.2023 12:48 | Administrație, Pitești

Administrația locqală din Pitești anunță că în noaptea de joi, 31 august, spre vineri, 1 septembrie, de la ora 22:00 până la ora 05:00, au fost executate servicii de dezinsecție pentru combaterea populațiilor de insecte vectoare de maladii transmisibile și generatoare de disconfort (insecte zburătoare și târâtoare: căpușe, țânțari, muște etc).

În acest scop, sunt utilizate două tunuri de pulverizare vapori de substanță pentru dezinsecție, cu o rază de acțiune de până la 50 m, destinate acoperirii zonelor cu arbori și spații verzi, precum parcurile, străzile și aleile din jurul clădirilor. Stropirile sunt efectuate de Serviciul Public de Exploatarea Patrimoniului Municipiului Pitești, fiind folosită substanța CYPERTOX FORTE. Produsul este avizat de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide, face parte din grupa 3, tip 18 și se regăsește în Registrul național al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană.

Sursă foto: Facebook Primaria Municipiului Pitesti.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un grup de 8 copii au ajuns la spital, după ce au luat micul dejun în excursie la Bran!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești