Ion Mînzînă: „Începe construcția noului pod de la Poiana Lacului”

de | 28.03.2024 12:07 | Județean, Administrație, Importante

Vești bune transmise de președintele PSD Argeș, Ion Mînzînă. Acesta anunță faptul că astăzi a fost semnat contractul pentru construcția noului pod de pe Podul de pe DN 67B la Poiana Lacului, o investiție mult așteptată de către locuitorii din zonă și de către șoferii care tranzitează acest drum important care leagă Piteștiul de Drăgășani și Târgu Jiu.

De precizat că lucrările vor începe luni, 1 aprilie 2024.

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, împreună cu Valerică Spirea, viceprimar al comunei Poiana Lacului, și cu Eduard Dima, director general adjunct al DRDP București, dar și cu reprezentanți ai DRDP Craiova a fost astăzi, 28 martie pe amplasamentul unde va fi construit podul care va traversa Valea Răchita.

Iată ce au declarat aceștia:

Este un moment important, pentru că după multe piedici, inclusiv procese în instanță, încep lucrările pentru acest pod nou de care aveam cu toții mare nevoie. Cetățenii din Poiana Lacului și șoferii aflați în tranzit vor beneficia în curând de un pod solid care va asigura fluența circulației. Mulțumesc Guvernului și în special ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, pentru modul în care sprijină modernizarea și dezvoltarea infrastructurii din județul Argeș. Am găsit deschidere totală și iată că pe drumurile din Argeș sunt investiții fără precedent. Argeșenii merită să se bucure de cele mai bune condiții de transport!”, a declarat Ion Mînzînă,

lucrari pod arges

Construcția acestui nou pod este este un proiect foarte important pentru locuitorii din Poiana Lacului. Știu cât de mult înseamnă această investiție pentru consătenii mei și mă bucur că echipa din care fac parte a reușit să deblocheze lucrările. Îi mulțumesc domnului președinte Ion Mînzînă pentru toată susțiunerea. Fac parte dintr-o echipă puternică, echipă care a dovedit că este cu adevărat aproape de argeșeni și face tot ce este nevoie pentru dezvoltarea și modernizarea localităților din acest județ, inclusiv pentru locuitorii din această frumoasă localitate!”, a transmis Valerică Spirea.

lucrari pod arges

Este o investiție mult așteptată. Construcția noului pod va dura aproximativ 12 luni și ceea ce mă bucură este faptul că au început și lucrările de asfaltare pe acest drum important. Iată că se poate!”, a precizat Eduard Dima.

Amintim faptul că podul de la Poiana Lacului care se află în administrarea CNAIR a fost distrus de inundațiile din 2014.

În paralel cu lucrările de la Poiana Lacului, CNAIR a început și lucrări de asfaltare pe segmentul Drăgășani – Târgu Jiu, un drum pe care nu s-au mai făcut reparați în ultimii 13 ani, mai precizează Ion Mînzînă.

 

Foto: PSD Arges

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Întâlnire de lucru la Cancelaria Prim-Ministrului pe tema Tranfăgărășan și proiectul Molivișu

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ion Mînzînă