Ionuț Moșteanu: Ciolacu nu i-a spus și șefului CJ Argeș de planul de ”reducere” a numărului de posturi la stat?

de | 07.08.2023 16:42 | Știri, Județean, Politic

Ionuț Moșteanu, deputat USR de Argeș și liderul grupului USR din Camera Deputaților, îi solicită premierului PSD Marcel Ciolacu să comunice și colegilor din teritoriu planul său de ”reducere” a numărului de posturi la stat, se arată în comunicatul transmis. Nu de alta, dar Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și președintele CJ Argeș, tocmai a impus creșterea numărului de posturi din CJ Argeș cu 27,5%, potrivit sursei citate. Consilierii USR au votat ”împotrivă”.

”Într-o ședință extraordinară a Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă și pesediștii săi au votat mărirea organigramei instituției cu 55 de posturi. Domnule Ciolacu, poate dați un telefon și colegilor pe care îi aveți în funcții în teritoriu, că pare că nu citesc știrile și nu sunt la curent cu planul dumneavoastră de ”reducere” a posturilor din aparatul de stat. Sau una ziceți la televizor și alta faceți în teritoriu? De la FAPTE la VORBE, cum vă place dumneavoastră”, declară Ionuț Moșteanu, potrivit sursei citate.

”Eu și colegii mei am votat ÎMPOTRIVA acestei creșteri”

”Astăzi am avut ședința extraordinară la Consiliul Județean Argeș.

Așa cum vă anunțam zilele trecute, PSD Argeș prin președintele CJ Argeș, Ion Mînzînă, și-a asumat o creștere a organigramei cu 27.5%.

Vă aduc aminte că PSD are majoritate în consiliul județean.

Atât în comisia de buget finanțe, cât și în plenul ședinței extraordinare susținută online, eu și colegii mei am votat ÎMPOTRIVA acestei creșteri, considerând ca nu este oportun ca în aceste vremuri dificile din punct de vedere economic este necesar să ÎNCARCĂM organigrama cu ÎNCĂ 55 de posturi vacante, ajungând în total la 255.

În momentul de față, dacă era într-adevăr nevoie de o suplimentare a posturilor vacante în diferite compartimente ale aparatului de specialitate așa cum a motivat conducerea Consiliului Județean, se puteau folosi de cele 17 posturi vacante existente în prezent”, a transmis consilierul județean USR, Cosmin Ghiță pe pagina de Facebook în urmă cu puțin timp. 

Sursă foto: USR Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Raport de activitate. Codruț Bădescu consilierul local USR: ”Voi da totul și încă pe atât pentru Cocu al nostru!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: USR Argeş

Ultimele articole