Edi Iordănescu: ”Capătul nu e aici, vă asigur. Iar noi, împreună, luptăm până la capăt!”

de | 23.06.2024 17:23 | Lifestyle, Național

Selecționerul României a transmis astăzi, după al doilea meci la EURO 2024, un mesaj de mulțumire și apreciere pentru suporteri. Acest mesaj vine după o partidă în care, deși România nu a reușit să obțină un rezultat pozitiv, fiind învinsă de Belgia cu scorul de 0 – 2, suportul fanilor prezenți în tribunele de la Koln l-a copleșit.

Prin intermediul unui mesaj pe care l-a transmis pe FRF.ro, Edi Iordănescu a mărturisit faptul că a avut o revelație în finalul partidei Belgia – România 2-0. La fel cum s-a întâmplat și la Munchen, în victoria cu Ucraina, scor 3-0, fanii au decis la un moment dat, în timpul partidei, să intoneze ”Deșteaptă-te, române”. La meciul cu Belgia au început să intoneze ”Deșteaptă-te, române” într-un moment în care tabela indica un rezultat nefavorabil pentru echipa noastră. După ce a văzut gestul fanilor din finalul meciului Belgia – România 2-0, Edi Iordănescu a avut o revelație și a transmis astăzi un mesaj important.

”Când imnul României răsună din zeci de mii de piepturi pe un stadion de la EURO, într-o țară străină, pe finalul unui meci în care suntem conduși, înseamnă că sacrificiul și lupta jucătorilor din teren nu sunt doar apreciate de suporterii români, ci au unit într-o forță copleșitoare toată munca noastră și afecțiunea românilor de pretutindeni.

După atmosfera incredibilă de la Munchen, a venit lecția de susținere și afecțiune de la Koln. Cele mai emoționante momente pentru mine ca antrenor până azi.

Vă sunt recunoscător și vă mulțumesc în nume personal, dar și în numele întregului staff și al vestiarului echipei naționale, în numele tuturor băieților noștri!

Așa cum am promis, echipa asta dă totul. Până la capăt. Indiferent de zi și de adversar, noi suntem români, suntem mândri de asta și luptăm până la capăt!

Uneori iese perfect, alteori nu. Dar când ieșim de pe teren fără vreo urmă de îndoială că am dat totul pentru România și pentru români, avem toate șansele ca în meciul următor să schimbăm lucrurile pe tabelă!

Ne vom reface fizic atât de repede cât se poate, am strâns deja rândurile și vom fi din nou pregătiți, cu tot sufletul și tot ce avem mai bun fiecare, să vă facem mândri iar!

Capătul nu e aici, vă asigur. Iar noi, împreună, luptăm până la capăt!”, a punctat selecționerul Edward Iordănescu, potrivit mesajului publicat pe frf.ro.

 Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook  Echipa națională de fotbal a României.

Citiți, de asemenea,  pe anchetaonline.ro:

Sportivii de la Dacia Mioveni 2012, pe podium la Cupa României Interstiluri

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Belgia | Dacia | Mioveni | Ucraina

Ultimele articole