anchetaonline.ro

ISU Argeș – Comanda instituției a fost preluată de către colonelul Berevoescu Alin Nicolae

de | 29.11.2022 18:05 | Știri, Administrație, Județean

  • Moment deosebit în familia ISU Argeș!

 

Astăzi, 29 noiembrie, familia ISU Argeș a avut parte de un moment deosebit, reprezentat de ceremonialul de predare-primire a comenzii inspectoratului și al Drapelului de Luptă.

ISU Arges

 

Comanda instituției și Drapelul de Luptă au fost preluate de către Prim-adjunctul Inspectorului Șef, colonel Berevoescu Alin Nicolae, ca urmare a trecerii în rezervă a Inspectorul Șef, colonel Olar Bogdan Gheorghe.

 

ISU Arges

 

A fost un moment simbolic și încărcat de emoție, desfășurat în prezența reprezentanților Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și a invitaților la acest eveniment.

 

ISU Arges

 

Îi adresăm mulțumiri domnului colonel Olar Bogdan Gheorghe, pentru implicarea și dăruirea pentru această Armă a Pompierilor, iar domnului colonel Berevoescu Nicolae-Alin îi dorim mult succes în activitate, pentru a gestiona eficient activitățile inspectoratului”, au transmis reprezentanții ISU Argeș pe pagina de socializare Facebook.

 

 

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Colonelul Bogdan Olar a trecut în rezervă! Cine a preluat conducerea interimară la ISU Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU Argeș