Iulian Călin: ”Îmi doresc să pun Ștefăneștiul pe harta celor mai dezvoltate orașe”

de | 27.05.2024 18:00 | Ștefănești, Politic

Iulian Călin, candidatul PNL la Ștefănești continuă, să meargă din casă în casă pentru a discuta cu oamenii din comunitate. Dacă duminică a fost pe străzile Coasta Câmpului, Aleea Taberei și Strada Trandafirilor, astăzi, liberalul a fost în alte două zone Valea Popii Deal și Valea Popii Vale.

Sursă foto: Facebook PNL Ștefănești Argeș.

”Din nou în mijlocul comunității, pe străzile Coasta Câmpului, Aleea Taberei și Strada Trandafirilor. Am stat de vorbă cu locuitorii, m-au recunoscut prin prisma meseriei mele și mi-au împărtășit din gândurile și preocupările lor pentru Ștefănești.

Mă simt onorat să fiu perceput ca un om serios și dedicat, cu proiecte solide ce privesc binele comunității. Fiecare discuție pe care o am cu voi mă încarcă de energie și îmi dă puterea să continui să lucrez pentru un Ștefănești mai bun!”, a precizat Iulian Călin, potrivit informării publicate de PNL Ștefănești Argeș pe pagina de Facebook.

”Am proiecte concrete și planuri bine gândite”

Astăzi, Iulian Călin, candidatul la funcția de primar al orașului Ștefănești a fost în alte două zone: ”Valea Popii Deal și Valea Popii Vale, două locuri în care am ajuns și în care oamenii m-au impresionat prin discuțiile pe care le-am avut. Cu toții își pun speranță în schimbarea pe care și-o doresc în 9 iunie. Echipa mea este formată din oameni serioși și performanți în domeniile lor de activitate, gata să lucreze pentru binele orașului nostru.

Îmi doresc să pun Ștefăneștiul pe harta celor mai dezvoltate orașe. Am proiecte concrete și planuri bine gândite care vor transforma comunitatea noastră într-un loc mai bun pentru noi toți.

Doar împreună cu voi putem realiza lucruri extraordinare!”

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Național Liberal, Organizația Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240015. 

Sursă foto: Facebook PNL Ștefănești Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ana-Maria Pănescu, candidatul PNL la Topoloveni: ”Este imperios să se inițieze urgent construcția podului peste pârâul Cârcinov”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Iulian Călin | Topoloveni

Ultimele articole