Ana-Maria Pănescu, candidatul PNL la Topoloveni: ”Este imperios să se inițieze urgent construcția podului peste pârâul Cârcinov”

de | 26.05.2024 17:01 | Topoloveni, Politic

Ana-Maria Pănescu, candidatul PNL la Topoloveni, împreună cu Dorin Voicu, candidat la europarlamentare, au stat de vorbă cu oamenii din Crintești. Potrivit acesteia, cea mai arzătoare problemă pentru cetățenii din această zonă o reprezintă podul care face trecere peste pârâul Cârcinov. Tot astăzi, Radu Perianu, candidatul PNL la Consiliul Județean Argeș le-a vorbit cetățenilor din Topoloveni despre proiectul de dezvoltare al județului nostru.

Sursă foto: Facebook PNL Topoloveni

 

”Alături de colegul meu Dorin Voicu, candidat la europarlamentare, am stat de vorbă cu oamenii din Crintești, Topoloveni.

Cea mai arzătoare problemă o reprezintă podul care face trecere peste pârâul Cârcinov. Este imperios să se inițieze urgent construcția acestui pod.

Cetățenii din zonă nu au gaze, deși, la nivel național există milioane de euro de la Uniunea Europeană – trebuie doar să îi accesăm!”, a subliniat Ana-Maria Pănescu, cadnidatul. PNL la Topoloveni.

Sursă foto: Facebook PNL Topoloveni

”Distanța nu este mica față de oraș, dar lipsa unui transport cu autobuze, stații și orar fix este o problemă pentru toți oamenii din zonă. Administrația locală trebuie să rezolve de urgență nevoile comunității.

În Crintești, îmi asum să încep imediat proiectul pentru extinderea rețelei de gaze. Un proiect pentru transport școlar, mic stadion pentru copii cu teren de tenis, loc de joacă pentru cei mici! Și desigur, construirea rapidă a podului!!

Sunt proiectele pe care mi le asum!”, a precizat Ana-Maria Pănescu, candidata PNL la Primăria Topoloveni.

”Topoloveni are nevoie de dezvoltare economică”

Sursă foto: Facebook Radu Perianu

Sursă foto: Facebook Radu Perianu

”Topoloveni are nevoie de dezvoltare economică. Iar Ana-Maria Pănescu este garanția că acest oraș poate să progreseze. Județul Argeș are nevoie de parcuri industriale, de locuri de muncă mai bine plătite, de un spital nou.

Am fost astăzi să discut cu cetățenii orașului Topoloveni. Le-am spus tuturor că proiectul nostru pentru Argeș presupune:

  • 10 parcuri industriale din care unul în Topoloveni ceea ce înseamnă 10.000 noi locuri de muncă
  • 4 poduri peste râul Argeș pentru a facilita dezvoltarea economică pe ambele maluri ale Argeșului
  • drumuri bune
  • spital nou și servicii medicale de calitate

Pe 9 iunie, să punem Argeșul pe calea dreaptă!”, a precizat. Radu Perianu, candidatul PNL la Consiliul Județean Argeș.

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Național Liberal, Organizația Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240015. 

Sursă foto: Facebook PNL Topoloveni și Facebook Radu Perianu,

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Norris Măgeanu: ”Primul lucru pe care îl voi face după câștigarea alegerilor va fi să…”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole