Norris Măgeanu: ”Primul lucru pe care îl voi face după câștigarea alegerilor va fi să…”

de | 25.05.2024 23:20 | Câmpulung Muscel, Politic

Candidatul. PNL la Primăria Câmpulung, Norris Măgeanu a hotărât care va fi primul lucru pe care îl va face după ce va câștiga alegerile. Liberalul este hotărât să propună Consiliului Local rectificarea bugetului și transferarea a 1.000.000 de lei de la spații verzi la sport: ”O bună parte din ei vor merge la fotbal”.

Acest anunț a venit în această seară după ce Norris Măgeanu a participat la meciul pe care FC Muscelul Câmpulung l-a avut cu Vedița Colonești. Victoria a fost de partea gazdelor.

”FC Muscelul Câmpulung – Vedița Colonești 2-1 și calificare!!!

Echipa noastră mai are doar un pas până la promovarea în Liga a doua!!!

După două ore de stat cu sufletul la gură, urmează o seară de petrecere la terasele și cluburile din oraș!

Este nepermis însă ca o echipă care adună 2000 de câmpulungeni pe stadion și care generează atâta bucurie să nu primească niciun leu de la Primărie, așa cum s-a întâmplat în ultimii 4 ani. De altfel în 2023, tot Sportul nu a primit niciun leu de la Primărie.

Primul lucru pe care îl voi face după câștigarea alegerilor de peste două săptămâni va fi să propun Consiliului Local rectificarea bugetului și transferarea a 1.000.000 de lei de la spații verzi la Sport. O bună parte din ei vor merge la fotbal.

În maxim doi ani vom avea și arenă de fotbal de ultimă generație cu locuri de parcare suficiente, terase, toalete, spații conexe.

Felicitări antreprenorilor care investesc în sport, din 10 iunie le promit că nu vor mai fi singuri și Primăria le va fi un partener serios!

Felicitări întregii echipe pentru rezultat!”, a transmis, pe pagina de Facebook, Norris Măgeanu, candidatul PNL la Câmpulung.

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Național Liberal, Organizația Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240015. 

Sursă foto: Facebook Norris Marcu Măgeanu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mihai Coteț, candidatul PNL la Primăria Pitești: ”Da, piteștenii vor schimbare”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung Muscel | Muscelul | Norris Măgeanu | Primăria Câmpulung Muscel

Ultimele articole