L-a învins pe campionul Bulgariei. Piteșteanul Mihai Buidan a luat aurul la AJP Burgas

de | 25.05.2024 23:03 | Pitești, Lifestyle

Piteșteanul Mihai Buidan reușește să câștige o competiție importantă și adaugă încă două medalii în palmaresul său. Polițistul piteștean de penitenciare Mihai Buidan a participat la AJP (Abu Dhabi Jiu-Jitsu Pro) Burgas. Turneul internațional de jiu-jitsu brazilian s-a desfășurat astăzi, 25 mai, și au participat peste 300 de competitori.

Sursă foto: Facebook Mihai Buidan.

De această dată, Mihai Buidan l-a învins pe campionul Bulgariei la categoria – 85 kg, Radoslav Bukorov, sportiv cunoscut pentru palmaresul său impresionant în jiu-jitsu.

”Am avut onoarea de a participa la AJP Burgas, prima mea competiție ca black belt! După 9 luni de recuperare de la accidentare, mă bucur să revin în forță și să demonstrez că sunt pregătit pentru noi provocări”, a transmis Mihai Buidan. Acesta a obținut aurul la NoG și argintul la Gi.

”Felicitări copiilor ce au luptat astăzi alături de mine, Sofia și Alex!”

Sursă foto: Facebook Mihai Buidan.

La această competiție de prestigiu internațional echipa MatSide Argeș, condusă de Mihai Buidan, a reprezentat cu succes România. ”Felicitări copiilor ce au luptat astăzi alături de mine, Sofia și Alex!”, a transmis Mihai Buidan. De altfel, Sofia a excelat, câștigând două medalii de aur la Gi și NoGi, iar Alex s-a clasat pe podium cu două medalii de argint, la ambele probe. ”Vreau să mulțumesc tuturor celor care îmi sprijină activitatea: MegaVisionWork – Avram Stelian, Lexford Castel – Gherzan Cătălin, United Fitness Pitești – Mădălin Danalache și Adizol – Badea Daniel. În special, îi mulțumesc soției mele, care îmi este mereu alături, și întregii echipe MatSide Argeș. Mulțumesc, de asemenea, colegilor mei pentru tot ceea ce construim împreună, profesorilor Cătălin Vlad și Elvis Zinculescu și copiilor mei care au luptat astăzi alături de mine, dar și tuturor elevilor noștri – voi îmi dați puterea să merg mai departe de fiecare dată!”, a subliniat Mihai Buidan pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Mihai Buidan.

Participarea echipei MatSide Argeș la AJP Burgas ”a fost o dovadă clară a valorii și determinării sportivilor români. Cu medalii de aur și argint, am demonstrat că România poate concura la cel mai înalt nivel în jiu-jitsu”, a mai completat Mihai Buidan, ținând să sublinieze că, împreună cu echipa sa, promite să continue să impresioneze în competițiile viitoare.

Sursă foto: Facebook Mihai Buidan.

Citiți, de asemenea, pe anchetoanline.ro:

Filmul românesc „Trei kilometri până la capătul lumii” a primit Premiul Queer Palm la festivalul de la Cannes

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cannes | Mihai Buidan | Pitești

Ultimele articole