Zece autovehicule aflate în atenţia autorităţilor din ţară şi din străinătate, descoperite la frontieră

de | 25.05.2024 21:54 | Național, Lifestyle

Zece autovehicule furate au fost depistate de polițiștii de frontieră.

Poliția de Frontieră Română transmite că, în această săptămână, poliţiştii de frontieră au descoperit 10 autovehicule aflate în atenţia autorităţilor – 8 autoturisme și 2 microbuze.

În toate situaţiile, cei implicați s-au ales cu dosare penale, iar autovehiculele în cauză au fost confiscate.

Cele mai multe autovehicule au fost descoperite la frontiera Ungaria (la Punctul de Trecere a Frontierei Borş – judeţul Bihor) și la graniţa cu Republica Moldova (la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – judeţul Vaslui), iar persoanele depistate la volanul autovehiculelor au fost cetăţeni din România, Ucraina și Macedonia de Nord.

Cum se apără cei care conduc mașinile furate

În majoritatea cazurilor, cei care se aflau la volanul maşinilor respective au declarat, pe timpul verificărilor, că nu ştiau că autoturismele se află în atenţia autorităţilor ca fiind furate, ci doar le-au cumpărat, iar o parte dintre ei au motivat că au primit o sumă de bani pentru a transporta maşinile şi nu cunoşteau că acestea se află în atenţia autorităţilor.

Potrivit sursei citate, principalele ţări de unde proveneau autovehicule sunt Cehia, Germania, Macedonia de Nord, Marea Britanie, Moldova, Olanda, România și Serbia, iar cele mai multe maşini depistate sunt din categoria autoturismelor din clasa de mijloc.

Foto: Poliția de Frontieră Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Intervenție a salvamontiștilor pentru recuperarea unor turişti rătăciţi în Munţii Retezat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Ultimele articole