Mihai Coteț, candidatul PNL la Primăria Pitești: ”Da, piteștenii vor schimbare”

de | 25.05.2024 19:00 | Pitești, Politic

Mihai Coteț, candidatul PNL la Primăria Pitești, împreună cu echipa liberală au mers astăzi prin zona de Centru unde au discutat cu oamenii. Prezenți au fost și ministrul Justiției, Alina Gorghiu, dar și candidatul PNL la Consiliul Județean Argeș, Radu Perianu.

Sursă foto:Faceboook Alina Gorghiu.

”La Pitești vine vremea florilor de tei! Am profitat de vremea aceasta frumoasă pentru a întâlni piteșteni, pentru a dialoga cu ei alături de Radu Perianu, Mihai Coteț și echipa de candidați a PNL Pitești.

Toți vor confort, dezvoltare, o abordare proaspătă!

Soluție sănătoasă o reprezintă echipa de candidați PNL Argeș.

P.S. Felicitări tinerilor minunați cu care m-am întâlnit astăzi! Pentru mesajul pe care îl transmit: «Doar PNL poate schimba Piteștiul în bine!»”, a transmis Alina Gorghiu pe pagina de Facebook.

”Discuții relaxate cu piteștenii și planuri de viitor”

Sursă foto: Facebook Mihai Coteț

”La pas, prin Pitești – Zona Centrală

Zi frumoasă, aproape de vară, și un prilej excelent să mai temporizăm puțintel tot efortul acesta de echipă, de a duce mesajul nostru de schimbare la cât mai mulți dintre dumneavoastră.

Ca atare, ne-am permis luxul unei plimbări pe centru, pentru discuții relaxate cu piteștenii și planuri de viitor.

Ni s-a alăturat și ministra Justiției Alina Gorghiu, un interlocutor cu care piteștenii deja s-au obișnuit”, precizează Mihai Coteț, pe pagina de Facebook, subliniind că: ”Da, piteștenii vor schimbare mai mult decât niciodată și știu că aceasta nu poate veni decât acordând votul celui care are cele mai mari șanse să învingă cele trei decenii de furt și minciună”.

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Național Liberal, Organizația Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240015. 

Sursă foto: Facebook Mihai Coteț și Faceboook Alina Gorghiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

149 de la înființarea PNL și prezentarea candidaților. ”Argeșul merită mai mult, iar argeșenii au acum șansa la dezvoltare”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu | Mihai Coteț | Ministrul Justiției | Pitești | Primăria Pitești | Radu Perianu