Iulian Călin: ” Vreau să fiu primarul care ascultă oamenii, care îi înțelege și care acționează”

de | 28.05.2024 22:39 | Ștefănești, Politic

Iulian Călin, candidatul PNL la Ștefănești continuă, să meargă din casă în casă pentru a discuta cu oamenii din comunitate. Astăzi a ajuns pe străzile Liviu Rebreanu, Ghiorman, Narciselor și în zona Valea Mare. A văzut problemele cu care se confruntă oamenii din aceste zone și e hotărât să schimbe ceva. Spune că și-a propus să comunice cu cetățenii în mod constant, să organizeze întâlniri lunare unde să se discute deschis.

”De mai bine de 10 ani, sunt arbitru de fotbal în Liga 1. Am o carieră solidă clădită prin seriozitate, profesionalism și extrem de multă muncă. Dar, mai presus de toate, am învățat că nimic din toate acestea nu vine fără să pui suflet.

Vreau să fiu primarul care ascultă oamenii, care îi înțelege și care acționează. Cu echipa mea, am ajuns pe străzile Liviu Rebreanu, Ghiorman, Narciselor și în zona Valea Mare. Am văzut cu ochii mei problemele cu care vă confruntați – de la infrastructura deteriorată până la lipsa locurilor de joacă pentru copiii noștri.

Oamenii din zonă sunt supărați și pe bună dreptate. Ultima oară când au fost ascultați a fost în campanie, iar de atunci au fost uitați, iar problemele s-au agravat. Acest lucru trebuie să se schimbe. Îmi propun să comunic cu voi în mod constant, să avem întâlniri lunare unde să discutăm deschis, pentru a ști exact ce se întâmplă și pentru a găsi soluții împreună.

Pe 9 iunie, avem cu toții șansa să facem schimbarea în bine. Alegeți poziția numărul 1 pe buletinul de vot pentru primar. Doar împreună cu voi putem face ca în acest oraș problemele să nu fie ignorate, ci rezolvate.

Ștefănești nu este doar un loc pe hartă. Este acasă. Este locul, în care m-am născut, unde m-am format, unde am întâlnit oameni extraordinari. Voi pune suflet în fiecare decizie, în fiecare proiect și în fiecare zi de muncă pentru voi. Pentru că merităm cu toții un oraș mai bun!”, a transmis Iulian Călin pe pagina de Facebook.

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Național Liberal, Organizația Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240015. 

Sursă foto: Facebook Iulian Călin.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Iulian Călin: ”Îmi doresc să pun Ștefăneștiul pe harta celor mai dezvoltate orașe”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Iulian Călin | Valea Mare

Ultimele articole