Un jandarm este acuzat de viol! A abuzat două fete de 12 ani

de | 04.03.2023 22:26 | După locație, După subiect, Eveniment, Național, Știri

Un jandarm este acuzat de viol! A abuzat două fete de 12 ani

Un jandarm, în vârstă de 42 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a fost acuzat de agresiune sexuală și viol.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul, plutonier adjutant în cadrul Inspectoratului de Jandarmi al Județului Satu Mare, ar fi violat două fete de 12 ani. Una dintre victime este fiica iubitei sale, iar cealaltă o colegă de clasă a acesteia.

Cea din urmă a povestit familiei că a fost violată și agresată sexual de individ, iar ulterior, anchetatorii au aflat că și fiica concubinei sale i-a fost victimă.

Potrivit Presasm.ro, jandarmul și iubita sa sunt împreună de cinci ani, iar femeia este însărcinată în 5 luni. Aceasta l-ar fi părăsit după ce a aflat ce a făcut bărbatul.

Mai mult, conform sursei citate, se pare că bărbatul are un hobby cel puțin interesant. Pe pagina sa de Facebook, jandarmul are postat un anunț potrivit căruia realizează desene cu personaje din filme pentru copii, în special cei cu vârste sub 14 ani.

Realizez picturi-desene pe pereți pentru camere de copii la prețuri foarte bune, indiferent de buget vom găsi o pictură-desen care sa va mulțumească. Realizez şi desene pentru living, bucătărie – dacă ai un model preferat care dorești să îți înfrumusețeze apartamentul sau casa găsim varianta care o sa vă mulțumească”, este mesajul postat de acesta.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile. El spune că este nevinovat și a făcut apel pentru a fi eliberat, însă magistrații Curții Militare de Apel București i-au respins solicitarea.

Foto Presasm.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

A recunoscut că și-a omorât tatăl cu mai multe lovituri de cuțit! Adolescentul de 16 ani – ARESTAT

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Satu Mare

Ultimele articole