anchetaonline.ro

Jandarmii argeșeni – la datorie la Sala Sporturilor Mioveni și Sala Sporturilor Pitești Arena!

de | 28.07.2023 13:21 | Știri, Eveniment, Județean

Jandarmii argeșeni vor fi la datorie perioada 28 – 30 iulie 2023, în acest sfârșit de săptămână, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, vor lua măsuri pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, la evenimentele cu public numeros organizate în zona de
competență.

Aceștia vor asigura măsurile de ordine la manifestările sportive, în data de 29.07.2023 care au loc la Sala Sporturilor Mioveni și Sala Sporturilor Pitești Arena.

Vor fi prezenți alături de participanții la evenimentele cultural artistice ce se vor desfășura în județul Argeș, în data de 30.07.2023, cu prilejul „Zilei Comunei Țițești”, ”Zilei Comunei Domnești” și al ”Zilei Comunei Suseni”, pentru ca aceștia să petreacă momente liniștite, în siguranță, asigurându-ne că evenimentele rămân sigure, pentru cei care aleg să se bucure împreună cu cei dragi, de atmosfera festivă.

Jandarmii recomandă participanţilor la aceste manifestări:

– să aibă un comportament adecvat pe timpul desfăşurării acestora şi să se conformeze indicaţiilor date de către forţele de ordine şi de organizatori pentru evitarea încălcării normelor legale în vigoare.
– să acorde o atenţie sporită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje);
– părinţii sunt rugaţi să supravegheze cu atenţie sporită copiii, pentru a evita situaţiile de rătăcire şi pentru a preveni eventualele accidente.

Reamintim tuturor cetăţenilor faptul că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau pot sesiza cea mai apropiată patrulă, atunci când sunt victimele unor fapte antisociale sau sunt martori la săvârşirea unor astfel de fapte.”, transmite IJJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident cu motociclist în Arefu! Intervine SMURD de la Cota 2000

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: