Johnny Depp, găsit inconștient într-o cameră de hotel din Budapesta

de | 23.07.2023 09:38 | Știri, Lifestyle, Național

Cunoscutul actor și cântăreț Johnny Depp a fost găsit inconștient în camera sa de hotel în Budapesta.

Johnny Depp,

Vedeta de la Hollywood urma să concerteze în seara de 18 iulie în capitala Ungariei însă concertul a fost anulat în ultima clipă după ce Johnny Depp ar fi leșinat.

A fost nevoie de intervenția unui doctor, potrivit tabloidul maghiar Blikk.

După acest incident în mediul online a fost distribuită o postare si o fotografie care sugera că Johnny Depp ar fi consumat alcool cu o oră înainte de anularea concertului.

Hollywood Vampires trupa din care face parte Johnny Depp dar și Alice Cooper și-au anulat în ultima perioadă două concerte, unul fiind cel din Budapesta de pe 18 iulie iar celălalt a fost concertul din Slovacia.

Trupa a transmis pe site-ul oficial un anunț în care anunța că spectacolul din Slovacia se anulează , dezamăgind din nou fanii.

Johnny Depp,

Ulterior formația a transmis un comunicat de presă în care se preciza faptul că trupa nu a putut susţine spectacolul din Slovacia din cauza locului „nesigur” şi „incomplet” pregătit pentru concert.

Astăzi, când am sosit la locul de desfăşurare din Slovacia pentru a începe să ne pregătim pentru spectacolul din această seară, a devenit rapid clar că nu era terminată construcţia instalaţiei şi, prin urmare, era nesigură atât pentru trupă, cât şi pentru publicul larg.

 

Trupa este foarte supărată de această recentă şi nefericită întorsătură a evenimentelor şi speră să revină atunci când programul o va permite” – au transmis cei de la Hollywood Vampires, potrivit People

Hollywood Vampires este o trupă rock din America, formată în anul 2012 de Alice Cooper, Johnny Depp și Joe Perry.

Formația a concertat anul acesta și la noi în țară. A revenit la Bucureşti pe 8 iunie la Romexpo,

Foto: Marca.com

 

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: