Joi, la Pitești Arena. Naționala României de volei feminin va întâlni Cheia în Golden League

de | 07.06.2023 14:49 | Administrație, Lifestyle, Național, Pitești, Știri

Pitești Arena găzduiește joi, de la ora 17:00, un meci important. Naționala feminină de volei a României va juca al doilea meci pe teren propriu în grupa B a Golden League. ”Tricolorele” vor întâlni Cehia, locul 10 în clasamentul european, și își doresc o nouă victorie după cea obținută în partida tur, de la Ostrava (3-1).

Astăzi, la Primăria Pitești a avut loc o conferințe la care au fost prezenți antrenorul reprezentativei României, Guillermo Naranjo Hernandez, și căpitanul ”tricolorelor”, Adelina Ungureanu. Gazde au fost primarul Piteștiului, Cristian Gentea, și antrenorul echipei de volei FC Argeș – Pitești, Paul Bogdan.

”Mulțumim, Pitești, pentru felul cum echipa națională a fost primită aici. Ne bucurăm de toate condițiile. Ne antrenăm și jucăm într-o sală ultramodernă, ne simțim foarte bine. Vrem acum să facem un rezultat bun care să mulțumească pe toată lumea”, a declarat antrenorul Guillermo Naranjo, potrivit informării primite de la Federația Română de Volei.

”Piteștiul este o gazdă primitoare pentru echipa României”

”Piteștiul este o gazdă primitoare pentru echipa României. Sper ca joi să obținem un nou succes în Golden League și să ne apropiem de calificarea în semifinale. Am încredere în echipa mea și vom lupta pentru a câștiga”, a spus căpitanul României, Adelina Ungureanu, potrivit sursei citate.

Primarul Cristian Gentea a urat succes echipei României în partida cu Cehia, ultimul de pe teren propriu în grupa B. Dacă România se va califica în semifinalele Golden League, meciul cu viitoarea adversară va avea loc tot la Pitești.

Foto descriptiv. Sursă foto: frvolei.eu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Veste bună pentru iubitorii de rock și motoare! Rock’N Ride Fest la Mioveni, pe 24 iunie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole