Krystyna Pyszková este câștigătoarea Miss World 2024

de | 10.03.2024 10:55 | Național, Lifestyle

O tânără din Republica Cehă a câștigat coroana Miss World 2024. Numele ei este Krystyna Pyszková și are 24 de ani.

castigatoare Miss World 2024

Foto: Facebook Miss World

Sâmbătă, 9 martie, la Jio World Convention Center din Mumbai, India a avut loc finala concursului Miss World 2024, concurs la care și România a avut o reprezentantă însă din păcate aceasta nu a intrat în Top 40. Este vorba despre Ada Maria Ileana, o frumoasă profesoară de limba engleză care aa câștigat printre altele titlul de Miss World România 2023 sau Miss Internaţional România 2022.

Miss World 2024

Foto: Facebook Miss World

Seara trecută la Mumbai au fost alese în primă fază 40 de concurente, ulterior juriul alegând finalistele din top 12. Acestea au fost:  Brazilia, Republica Dominicană, Republica Cehă, Anglia, Spania, Australia, Trinidad Tobago, Botswana, Mauritius, Uganda, Liban și India.

În urma probelor cea care a primit coroana de cea mai frumoasă femeie din lume în anul 2024 a fost Krystyna Pyszková. Aceasta este studentă la Drept, dar și la Administrarea Afacerilor și este o persoană implicată activ în programe de voluntariat.

Foto: Facebook Miss World

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

NOU! Tomina Velicu și Mihaela Sturzu au lansat azi DiSTRiCT 22!

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole