anchetaonline.ro

La Măcelăria Făgăraș găsiți pui crescuți liber, hrăniți 100% cu cereale!

de | 10.03.2022 20:58 | Anunțuri, Lifestyle

Pui crescuți liber hrăniți 100% cu cereale! Acum, disponibili la Măcelăria Făgăraș!

Datorită mediului și felului în care sunt crescuți, carnea lor este fermă, săracă în grăsimi și cu un gust inconfundabil de pui de țară!

Macelaria Fagarasa - pui de casa1

Măcelăria Făgăraș s-a impus pe piața din Argeș, având o ascensiune puternică în domeniul produselor naturale din carne, magazinele care funcționează sub această siglă fiind soluția ideală pentru toți cei ce își doresc o alimentație sănătoasă și naturală.

  • Măcelăria Făgăraș vă îmbie cu produse proaspete, macerate sau afumate din carne de porc, oaie sau mânzat, cu specialități ca odinioară: parizer, salam de vară, mușchi țigănesc, mușchi haiducesc, ruladă tradițională, precum și cu noua gamă de produse din vânat – salam de cerb, salam de mistreț, cârnați de mistrț, cârnați de cerb sau mușchi crud uscat de căprioară și mistreț.

Toate preparatele pe care le găsiți la Măcelăria Făgăraș conțin 100% carne produsă in România, nu sunt folosiți, sub nicio formă, aditivi, coloranți, enzime sau conservanți. Afumarea se face cu lemn de esență tare (prun, cireș, fag) iar condimentele sunt naturale. Descoperă delicioasele produse accesând pagina Măcelăriei Făgăraș (click aici)

Tradiționalitatea produselor, igiena producției și comercializării, respectarea procedurilor și standardelor de calitate ce dau siguranța consumatorilor, au făcut un brand din produsele ”Făgăraș”.

Am început această activitate din dorința de a readuce pe piață gustul de odinioară al produselor românești din carne, preparate după vechi rețete transmise din generație în generație. Utilizăm doar materie primă de calitate, condimente și mirodenii naturale.  Materia primă este achiziționată de la producători tradiționali, din ferme românești, iar pentru vânat din fondul cinegetic. Atenția noastră se îndreaptă în același timp spre promovarea produselor românești la nivel național și intracomunitar.

macelaria fagaras- produse din carne generic

Adresele magazinelor noastre:

  • Pitești – Piață Găvana 2,3
  • Mioveni – Bulevard DACIA, Bl. D1 parter (în zona Carrefour, Intrarea către Școala Gimnazială Liviu Rebreanu).
  • Curtea de Argeș – În Piața Mare, str.Castanilor, nr.1 (lângă stația de taxi)
  • Curtea de Argeș – Zona Ivancea, (vis-a-vis de ,,Puișor” str.Albești) / Strada Traian, Tronson 1

Comenzi:

0740.514.031
0748.111.140

macelaria fagaras- logo

Date contact Măcelărie Făgăraș

  • Director Vânzări:  0722 545 434
  • Director General:  0740 514 031
  • Email: office@maceariafagaras.ro

 

 

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | Pitești
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/adelina-moldoveanu/" target="_self">Adelina Moldoveanu</a>

Articol scris de Adelina Moldoveanu

Specialist în promovare, publicitate și comunicare, cu 14 ani de experiență în mass media și echipa Ancheta.

Articole asemănătoare: