anchetaonline.ro

”La pas prin Bascov”. Consilierul local Cătălin Andrei a demarat o campanie de dialog cu cetățenii

de | 13.12.2022 18:41 | Știri, După subiect, Politic, Rural

Liberalul Cătălin Andrei, consilier local al comunei Bascov și purtător de cuvânt al PNL Argeș, a demarat o campanie de dialog cu cetățenii, intitulată generic ”La pas prin Bascov”. În esență liberalul vrea să se întâlnească și să discute cu cât mai mulți cetățeni din comuna unde este consilier local și să le afle problemele pentru a le căuta o rezolvare concretă.

”Dragi prieteni, am pornit o amplă campanie de dialog cu cetățenii intitulată simplu ”La pas prin Bascov”! Vrem să aflăm direct de la voi care sunt problemele de pe strada voastră și să le căutăm rezolvare. Acesta este rolul cel mai important al unui consilier local, să comunice cu oamenii și să producă proiecte bune pentru comunitate”, a explicat Cătălin Andrei pe pagina sa de Facebook.

Astăzi, Cătălin Andrei împreună cu colegii săi, consilierii locali, Liviu Popescu, Cristi Toma, Dorin Vlăsceanu și cu viceprimarul liberal, Gheorghe Nedelea, au luat la pas câteva străzi. ”Întâlnirile au fost bune pentru că am aflat concret ce putem face mai mult pentru oamenii de pe strada Pleașa. Aici lucrările de asfaltare avansează. Cu puțină inițiativă se putea și mai bine. De pildă, oamenii se tem că de la intersecția de pe strada Pleașa spre Izvor nu va mai urca proiectul de asfaltare și nici nu vor fi construite rigole. Am verificat pentru ei stadiul de implementare al proiectului și l-am comunicat. De asemenea, în prima ședință de Consiliu vom solicita executivului primăriei să ne prezinte proiectul tehnic al lucrării. Tot pe strada Pleașa la nr. 32 unde locuiește Maria Ivașcu, firma constructoare a distrus gardul și a afectat o proprietate privată (vezi foto). Ne ocupăm ca această situație să fie remediată. Din păcate primăria a ignorat până acum chestiunea. Nemulțumiri am găsit și pe strada Fermei dar căutăm rezolvare”, a scris consilierul local liberal. Aceste deplasări în teren vor continua.

Sursă foto: Facebook Cătălin Andrei.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

S-a redus vârsta minimă de obținere a permiselor de conducere pentru categoriile C, CE și D, DE

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cătălin Andrei