anchetaonline.ro

Argeșean de 21 de ani – prins pentru transport ilegal de lemne!

de | 13.12.2022 18:45 | Știri, Eveniment, Județean

Un tânăr de doar 21 de ani, din Stâlpeni, a fost identificat de către polițiști, în timp ce conducea o autoutilitară pe DC 83, pe raza comunei Țițești.

Acesta transporta material lemnos, fără documente de proveniență legală sau de însoțire a transportului de material lemnos.

Un specialist silvic a evaluat cantitatea de material lemnos, rezultând că acesta transportat 1,1 mc material lemnos.

De asemenea, cu ocazia verificărilor, s-a descoperit că inspecția tehnică periodică avea valabilitatea expirată din cursul lunii noiembrie, iar autovehiculul nu avea asigurare obligatorie valabilă.

Ca urmare a celor constatate, tânărul a fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare totală de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010, respective OUG 195/2002 și Legii 132/2007, fiind aplicate și măsurile complementare de confiscare a cantității de material lemnos fără proveniență legală, respectiv de imobilizare a autoutilitarei, prin retragerea certificatului de înmatriculare și reținerea plăcuțelor cu numărul de înmatriculare.”, anunță IPJ Argeș.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Culmea inconștienței! Conducea drogat prin Pitești!

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: