Argeșean de 21 de ani – prins pentru transport ilegal de lemne!

de | 13.12.2022 18:45 | Știri, Eveniment, Județean

Un tânăr de doar 21 de ani, din Stâlpeni, a fost identificat de către polițiști, în timp ce conducea o autoutilitară pe DC 83, pe raza comunei Țițești.

Acesta transporta material lemnos, fără documente de proveniență legală sau de însoțire a transportului de material lemnos.

Un specialist silvic a evaluat cantitatea de material lemnos, rezultând că acesta transportat 1,1 mc material lemnos.

De asemenea, cu ocazia verificărilor, s-a descoperit că inspecția tehnică periodică avea valabilitatea expirată din cursul lunii noiembrie, iar autovehiculul nu avea asigurare obligatorie valabilă.

Ca urmare a celor constatate, tânărul a fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare totală de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010, respective OUG 195/2002 și Legii 132/2007, fiind aplicate și măsurile complementare de confiscare a cantității de material lemnos fără proveniență legală, respectiv de imobilizare a autoutilitarei, prin retragerea certificatului de înmatriculare și reținerea plăcuțelor cu numărul de înmatriculare.”, anunță IPJ Argeș.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Culmea inconștienței! Conducea drogat prin Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole