Senatorul USR de Argeș, Narcis Mircescu: ”Solicităm investiții vitale pentru județul nostru”

de | 13.12.2022 19:17 | Știri, După subiect, Județean, Politic

Senatorul USR de Argeș, Narcis Mircescu, împreună cu deputatul USR de Argeș, Ionuț Moșteanu a depus mai multe amendamente la Legea bugetului de stat pe 2023, prin care, spune acesta, ”solicităm investiții vitale pentru județul nostru”.

”Coaliția PSD-PNL a respins în bloc aceste propuneri”, a scris senatorul Narcis Mircescu pe pagina sa de Facebook.

Cele mai importante amendamente depuse

Narcis Mircescu, senatorul USR de Argeș, a prezentat și cele mai importante amendamente depuse de cei doi parlamentari:

  • ”MODERNIZARE DN 67B SCOARȚA-PITEȘTI – Actuala alocare este una neserioasă și denotă lipsa oricărui interes din partea actualilor guvernanți de a implementa modernizarea acestui obiectiv de investiții.
  • Reabilitare pod Poiana Lacului – Reabilitarea urgentă a acestui pod este mai mult decât necesară, având în vedere starea avansată de degradare și pericolul la care sunt puși participanții la trafic.
  • Modernizare DN 73 Pitești – Câmpulung – Brașov – În 2023 este necesară contractarea de urgență a proiectului de finalizare a modernizării DN73 Pitești – Câmpulung – Brașov și un progres consistent pe acest proiect, astfel încât să evităm pierderea banilor europeni.
  • Modernizare DN73C Câmpulung – Curtea de Argeș – Este necesară asigurarea unei finanțări corespunzătoare pentru modernizarea acestui drum național aflat într-o stare avansată de degradare și pe care nu s-au operat lucrări consistente în ultimii ani.
  • Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Executie pentru Drum Expres Pitesti – Brasov, Sector : Pitesti (A1 Centura Pitesti) – Mioveni (Centura Sud) – Etapa 1 – Actuala alocare de puțin peste 2 milioane de lei este una neserioasă și demonstrează intenția actualei guvernări de a ignora și în 2023 proiectarea acestui drum expres extrem de important pentru argeșeni, după ce în 2022 au reziliat contractul inițial de proiectare și au transferat responsabilitatea către Consiliul Județean Argeș”.

Sursă foto: Facebook Narcis Mircescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dezbatere USR pe tema Legilor Educației la Câmpulung: „Jumătate dintre elevi se pregătesc să plece din țară”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Narcis Mircescu

Ultimele articole