Lavinia Bughiu, soţia vicepreședintelui CJ Argeș – condamnată la 8 luni de închisoare

de | 06.01.2024 14:45 | Județean, Eveniment, Importante

Lavinia Bughiu, soţia vicepreședintelui CJ, Adrian Bughiu, a fost condamnată vineri, 5 ianuarie într-un dosar privind comercializarea de mărfuri contrafăcute.

proces lavinia bughiu mari branduri_1

Deși aceasta a fost condamnată la 8 luni de închisoare, magistrații au decis suspendarea sub supraveghere, timp de doi ani, a executării pedepsei.

Soția vicepreședintelui CJ Argeș este însă obligată să plătească mai multor firme prejudiciate suma totală de 12.360 de euro, sumă la care se mai adaugă și 800 de lei, cheltuieli de judecată.

proces lavinia bughiu mari branduri

Reamintim faptul că mai multe branduri de renume au deschis un proces împotriva Laviniei Bughiu, aceasta fiind acuzată de infracţiuni la legea privind mărcile şi indicaţiile geografice, respectiv „punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”.

Giorgio Armani, Gucci, Louis Vuitton, Chanel, Christian Dior Perfumes, Tommy Hilfiger, Puma, Polo Ralph Lauren, Burberry, Moncler, Adidas, Nike, Converse, chiar şi Zara sunt marile case de modă care i-au deschis proces penal Laviniei Bughiu.

 

Soţia vicepreşedintelui CJ Argeş Adrian Bughiu, dată în judecată de 15 branduri celebre pentru vânzarea unor produse contrafăcute sub însemnele lor
Din informații mai aflăm că Instanța i-a impus Laviniei Bughiu să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 40 de zile, în cadrul Agenției Pentru Protecția Mediului Argeș sau în cadrul Primăriei Piteşti.
Hotărârea nu este definitivă și poate fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile.
Foto: Facebook

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole