anchetaonline.ro

Legile Educației vor fi schimbate din nou

de | 29.10.2022 22:40 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Noi schimbări vor fi făcute în Legile Educației, iar acestea vor fi anunțate în aproximativ două săptămâni, potrivit noului ministru al Educației, Ligia Deca, cea care a preluat portofoliul după demisia lui Sorin Cîmpeanu.

Deca a precizat că are în plan să actualizeze forma care era deja pregătită.

Am discutat cu prim-ministrul României şi am convenit un termen mai flexibil de încă aproximativ două săptămâni.

Este foarte important să trecem cu atenţie peste toate amendamentele venite, nu puține, sunt peste peste 9.000, însă în același timp să acordam atenția cuvenită şi actorilor în educație, care după preluarea mandatului şi-au dorit întâlniri în care să sublinieze care sunt perspectivele acestora în perspectiva viitoarelor legi ale educației”, a declarat Ligia Deca, conform Antena 3.

Ligia Deca a fost propunerea PNL pentru funcția de ministru al Educației, după ce Sorin Câmpeanu a demisionat, fiind acuzat că a plagiat o parte din lucrarea de doctorat.

Actualul ministru al Educației a fost consilier prezidențial la Departamentul Educație și Cercetare și a coordonat proiectul România Educată și a legilor educației.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

O elevă olimpică a fost agresată sexual de propriul profesor

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: