Lhom Business Academy încă face înscrieri pentru grupele de limbi străine

de | 26.09.2022 20:29 | Lifestyle, Județean

”We create the LEADERS of tomorrow”

Învățarea unei limbi străine se poate face la orice vârstă, iar rata de succes în asimilarea și utilizarea ei depinde foarte mult de dascăli și metoda de predare. Lhom Business Academy, cel mai nou centru din orașul Pitești dedicat activităților didactice pentru copii, adolescenți și adulți, oferă cursuri de limbi străine, ateliere de creație, de dezvoltare personală și cursuri de consiliere vocațională cu practică directă.

Corpul didactic, coordonat de Ingrid Berezovschi, Senior Language Trainer, Teacher Trainer și Psihopedagog, cu peste 10 ani de activitate, este format din profesori tineri și entuziaști, certificați și formați în cadrul International House World Organization în predarea limbilor straine atât pentru copii foarte mici, cât și pentru adolescenți și adulți.

Părinții pot participa alături de copii la lecțiile deschise, organizate periodic

Metoda de predare folosită în centrul Lhom Business Academy este Metoda Cambridge  Step-by Step, ceea ce presupune interacțiune intensă exclusiv în limba predată, antrenarea abilităților receptive și productive prin jocuri și socializare.

Semestrial, în cadrul centrului didactic, sunt organizate lecții deschise unde sunt invitați să participe și părinții copiiilor înscriși în grupele de curs. În acest context, elevii se simt stimulaţi să contribuie activ la lecţie, se simt mândri să îi arate profesorului că se poartă responsabil şi când sunt părinţii de faţă, se bucură că au ocazia de a le demonstra părinţilor ce ştiu şi ce pot, iar profesorii şi echipa Lhom Academy, în calitate de gazde ale lecţiilor deschise, au oportunitatea de a le demonstra părinţilor calitatea mediului academic şi a educaţiei oferite. De asemenea, părinții pot vedea, urmărind activitățile de la oră, care este metoda de predare şi abordarea educaţională a centrului și colectează feedback preţios de la părinţii prezenţi, în vederea perfecţionării serviciilor.

Prin intermediul lecțiilor deschise, părinții au oportunitatea de a verifica standardele de calitate ale serviciilor educaţionale, au ocazia de a-şi vedea copiii „în acţiune”, live, la ora de limbă straină și observă direct ce abilităţi, calităţi şi aptitudini a dobândit copilul datorită cursului.

Lhom academy sigla - Lhom Business Academy încă face înscrieri pentru grupele de limbi străine

Lhom Business Academy este situat în centrul municipiului Pitești

Pe lângă avantajele oferite de metoda și modul de predare, profesorii certificați și atmosfera caldă în care se desfășoară fiecare lecție, Lhom Business Academy mai are un punct forte, acela al locației. Centrul de activități didactice își are sediul în clădirea Business Forum Pitești, situată în zona zero a municipiului și dispune de o parcare generoasă. În plus, conexiunile cu principalele artere de circulație, precum autostrada sau marile bulevarde ale Piteștiului, fac ca toate drumurile să ducă la Lhom Business Academy. Proximitatea față de centru oferă părinților care își așteaptă copiii aflați la cursuri oportunitatea de a face o plimbare relaxantă sau de a își rezolva alte probleme în zona centrală.

📫Bdul. I. C. Bratianu 48-52 – Business Forum Pitești, etaj 4, Camera 400 Pitești, România

📞Tel. 0746 788 721 📧E-mail: inscrieri@lhomcart.com

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole