Liberalii argeșeni și-au lansat candidații la Mărăcineni, Micești și Bradu

de | 31.03.2024 18:54 | Județean, Politic

Liberalii argeșeni și-au desemnat alți trei candidați pentru a intra în cursa pentru funcția de primar. Astfel, în aceste zile, s-a. decis candidatul pentru primăriile Mărăcineni, Micești și Bradu.

Sursă foto: Facebook PNL Arges

Cristian Rușanu

Sursă foto: Facebook PNL Arges

Daniel Cristian Safta

„Mărăcineni și Micești sunt două comune apropiate de Pitești unde se simte că la primărie este nevoie de o schimbare!

Sunt comune mari, importante, dar care au nevoie de dezvoltare!”, a transmis președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, pe pagina de Facebook. Totodată, aceasta a mai precizat: ”Cristian Rușanu este candidatul PNL la primaria Mărăcineni. Are o cariera militară de 30 de ani. Este un om hotarât, care a trecut prin multe încercări pe când îmbrăca haina militară. Va fi ajutat de echipa PNL Mărăcineni, de președintele Constantin Zaharia și de doamna Luminița Micu.

Daniel Cristian Safta este candidatul PNL la primăria Micești. Ionel Adrian Stoica este alături de el în echipa PNL Micești”.

Sâmbătă la lansarea candidaților PNL pentru cele două primării din Mărăcineni și Micești a fost prezent și Siegfried Muresan, Mara Mareş, candidați la alegerile europene, și de Radu Perianu, candidatul la Consiliul Județean Argeș.

”Preot, om cu principii solide și un bun gospodar”

„Ionescu Iunonis este candidatul PNL la Primăria Bradu.

Preot, om cu principii solide și un bun gospodar. El este soluția pentru a transforma comuna Bradu într-un model de succes.

Face echipă cu bună cu Radu Perianu, candidatul PNL Arges la șefia Consiliului Județean Argeș. Și vor dezvolta aici un parc industrial, prin proiectul Pitești Tech City. Acesta e doar începutul.

Se anunță zile bune pentru Bradu!”, a transmis pe pagina de Facebook, Alina Gorghiu.

Sursă foto: Facebook PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Conferința ,,Revitalizarea fostelor platforme industriale” – un pas decisiv pentru schimbarea orașului Câmpulung.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Argeș