Conferința ,,Revitalizarea fostelor platforme industriale” – un pas decisiv pentru schimbarea orașului Câmpulung.

de | 31.03.2024 15:25 | Județean, Politic

Câmpulungul, un oraș cu o istorie bogată și cu o importanță deosebită în istoria Țării Românești, se pregătește să intre într-o nouă etapă de dezvoltare economică și revitalizare industrială, informează PNL Argeș.

În ultimii 34 de ani, orașul nu a mers în direcția sănătoasă, iar acum este momentul să schimbăm această tendință și să aducem oamenilor locuri de muncă și o viață mai bună.”

Liberalii reamitesc faptul că pe 4 aprilie 2024 va avea loc conferința ,,Revitalizarea fostelor platforme industriale”, organizarea ei reprezentând o oportunitate vitală pentru „a pune bazele unui plan de schimbare a Câmpulungului”.

WhatsApp Image 2024 03 31 at 13.49.11 - Conferința ,,Revitalizarea fostelor platforme industriale” – un pas decisiv pentru schimbarea orașului Câmpulung.

Aceștia mai precizează că evenimentul va aduce împreună specialiști de marcă din domeniul economic și industrial, alături de reprezentanți ai administrației locale și ai mediului de afaceri, pentru a identifica soluțiile optime pentru revitalizarea economiei locale.

Norris Marcu Măgeanu, președintele PNL Câmpulung și candidatul la primăria orașului Câmpulung va fi moderatorul conferinței alături de un susținător al schimbărilor pozitive.

Mulțumim tuturor invitaților care și-au confirmat participarea, contribuind cu expertiza și experiența lor la eforturile noastre comune de schimbare și dezvoltare.

În paralel cu eforturile de revitalizare a industriei, ne concentrăm și pe dezvoltarea turismului în zona Muscelului.

Organizația de management a Destinației ( OMD) Cetatea Făuritorilor de Țară și culoarul Rucăr va reprezenta un pas major în promovarea turistică a zonei și generarea de locuri de muncă și bunăstare.

Cu măsuri adecvate și strategii bine definite, vom promova potențialul turistic al regiunii și vom atrage fluxuri importante de turiști și investiții în domeniu.

Orașul Câmpulung are o istorie îndelungată și bogată, fiind un loc care a jucat un rol esențial în formarea și evoluția țării noastre.

Cu sprijinul comunității și al partenerilor noștri, vom continua să scriem împreună povestea acestui oraș, aducându-i o nouă perioadă de prosperitate și dezvoltare.

Pentru mai multe informații și detalii despre eveniment, vă rugăm să urmăriți canalele noastre de comunicare oficială, se mai arată în comunicatul transmis de PNL Argeș. 

 

Foto: PNL Argeș

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Conferința regională „Europa în fiecare localitate” organizată de Tineretul Național Liberal Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: