anchetaonline.ro

(VIDEO) Liceul de Arte “Dinu Lipatti” Pitești a participat alături de ISU Argeș la exercițiile în teren!

de | 29.09.2022 19:53 | Știri, Eveniment, Județean

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș a desfășurat, în cursul zilei de astăzi, 29 septembrie, două exerciții cu forțe și mijloace în teren, pentru perfecționarea modului de abordare a problemelor care apar într-o situație de urgență. Alături de ei au fost și elevii Liceului de Arte “Dinu Lipatti” Pitești, care au reușit să aducă scenariile cât mai aproape de realitate prin jocuri de roluri.

În cadrul acestor exerciții au fost abordate situații tactice de o complexitate ridicată, drept pentru care au fost alocate forțe și mijloace din cadrul structurilor cu rol de intervenție în cazul unor astfel de incidente.”, anunță ISU Argeș.

Astfel, voluntarii Liceului de Arte “Dinu Lipatti” Pitești au simulat traumele victimelor pentru a face scenariile cât mai realiste.

Personalul implicat în cadrul acestor exerciții a fost următorul: FCN Mioveni, ICN Mioveni, Primăria Mioveni, Inspectoratul Județean de Jandarmi Argeș, Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, Unitatea Militară 01643 de Chimie, Serviciul de Ambulanță Județean Argeș, Poliția Locală Mioveni, Spitalul Orășenesc Mioveni, Unitatea de Primiri Urgențe Pitești, Agenția de Protecție a Mediului Argeș, Direcția de Sănătate Publică Argeș, voluntarii din cadrul programului național “Salvator din Pasiune”, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Mioveni, Crucea Roșie, precum și Liceul de Arte “Dinu Lipatti” Pitești.

 

 

 

Foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Lucrări de reabilitare pe strada Smeurei!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | ISU | ISU Argeș | Pitești