Liceul Teoretic ”Ion Barbu”, intră în renovare

de | 19.10.2023 14:11 | Administrație, Importante, Pitești

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a anunțat că s-a semnat contractul de renovare energetică a Liceului Teoretic ”Ion Barbu”. Contractul are termen de realizare de 12 luni (proiectare și execuție).

”O nouă veste bună: am semnat contractul de servicii privind elaborarea documentației tehnico – economice și execuția lucrărilor aferente proiectului ”Renovare energetică Liceul Teoretic Ion Barbu”, finanțat în cadrul PNRR, Axa de investiții 2: Schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în clădiri publice, Operațiunea B.2 – Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice și fonduri locale”, a scris Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Ce lucrări se fac?

Totodată, potrivit primarului contractul în valoare de de 5.364.238,36 lei fără T.V.A. are termen de realizare de 12 luni (proiectare și execuție) și prevede lucrările următoare: izolarea termică a fațadei, a soclului și a terasei, înlocuirea tâmplăriei exterioare cu tâmplarie PVC cu geam termopan și montarea sistemului de umbrire exterioară, modernizarea instalațiilor de încălzire și de iluminat, precum și a celei sanitare, montarea de panouri solare pentru prepararea apei calde de consum.

”De asemenea, în contract sunt prevăzute și lucrări pentru instalarea unei stații de încărcare pentru vehicule electrice aferente clădirilor publice (cu putere peste 22kW), cu două puncte de încărcare/stație”, a mai scris Cristian Gentea.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonlin.ro:

Ion Mînzînă, președinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș: ”În sfârșit avem un om de stat adevărat!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Ion Barbu | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole