Ion Mînzînă, președinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș: ”În sfârșit avem un om de stat adevărat!”

de | 19.10.2023 12:31 | Național, Politic

După ședința comună a guvernelor din Ucraina și România, limba română este recunoscută oficial de autoritățile de la Kiev ca limbă oficială a minorităţii române din Ucraina. Despre această reușită de politică externă a vorbit președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Ion Mînzînă, apreciind ”eforturilor și negocierilor purtate de premierul Marcel Ciolacu”.

”Mai mult, s-a ajuns la un consens ca preoţii români ortodocşi să poată oficia în continuare serviciile religioase în limba română.

Totul, în urma eforturilor și negocierilor purtate de premierul Marcel Ciolacu. Sunt decizii care fac dreptate românilor din Ucraina după 30 de ani în care statul român nu a fost în stare să le apere drepturile.

Asta înseamnă să știi să negociezi în politica externă și să obții beneficii și pentru țara ta, nu doar să faci fotografii pentru albumul personal atunci când ai întâlniri cu liderii altor națiuni!”, a trsnsmis Ion Mînzînă.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cine trăiește cu iluzia că un partid îl poate salva, trăiește cu o iluzie deșartă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PSD Argeș