Un şofer bulgar a rămas fără bolidul de 100 000 euro, după un control al poliţiştilor de frontieră

de | 19.10.2023 13:13 | Național, Eveniment

Un cetățean bulgar, în vârstă de 51 de ani, a rămas fără maşina în valoare de 100.000 de euro, după ce poliţiştii de frontieră de la Giurgiu au făcut mai multe verificări.

Ieri, 18 octombrie, bărbatul s-a prezentat pentru control, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu. El se afla la volanul unui autoturism marca Mercedes, model GLE350, cu număr de înmatriculare specific Bulgariei.

La data de 18.10.2023, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat la control, un cetățean bulgar, în vârstă de 51 de ani, aflat la volanul unui autoturism marca Mercedes, model GLE350, având număr de înmatriculare specific Bulgariei.”, transmite Poliția de Frontieră Română

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figura ca bun căutat pentru confiscare, alertă emisă de către autoritățile din Franța la data de 13 octombrie 2023.

Potrivit Poliției de Frontieră, bolidul, estimat la o valoare de 100.000 euro, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la infracțiunea de furt.

sursă foto Poliția de Frontieră Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident la Rucăr! A intrat cu mașina într-o stâncă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poliția de Frontieră Română